общи условия за поръчка PDF Печат Е-поща

Условия и гаранции

1. Поръчка и защита на лични данни.

За Вашата поръчка се изискват валидни лични данни. Те са необходими за изготвяне на документа за плащане и изпращане на стоките към Вас. Продавачът не носи отговорност за проблеми възникнали в резултат на непълни или неверни данни, особено в случай че не е посочен телефонен номер. Всички лични данни се считат за конфиденциални и не се предоставят на трети лица.

2.  Потвърждение на поръчката

Поръчките се приемат в рамките на 24 часа, потвърждението на поръчката, както и информацията за изпратените стоки, се получава по електронната поща. За да потвърдим Вашата поръчка, ще се свържем с Вас по телефона.

3. Отказване на поръчка.

Всяка поръчка може да бъде отказана в рамките на 12 часа чрез изпращане на електронно писмо на адрес:  Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.

4. Транспорт, такси и опаковки

Поръчаните стоки се изпращат с In Time, като всички разходи по изпращането са за сметка на електронния магазин. Заплащането става чрез наложен платеж. При желание на клиента може да бъде извършено по банков път, E-pay и PayPal. Стоката достига до Вас в оригинална опаковка.

5. Срок на доставка

Срокът на доставка е от 3-5 работни дни. Продуктите се изпращат на следващия работен ден, след потвърдена по телефона поръчка. Ако е делник, пратката може да бъде получена от Купувача на по-следващия ден. Тази схема важи, когато в работния план на куриера не попадат почивни дни и национални празници.

6. Връщане на закупена стока.

Закупена стока може да бъде върната в срок от 7 работни дни от получаването, ако не е ползвана и с нарушен външен вид и при всички други условия по член 55 от Закона за защита на потребителя. Разноските по връщането на стоката са за сметка на Купувача.

7. Цената на продуктите е крайна – с включени данъци, такси и разноски.

 

Споделете за нас